HALLO!

eigenares In Your Face make-up

Aangenaam, Anse Van Deun (Est. 1994)

Wie ben ik? Make-Up Artist by night, Legal by day. Ik zou mezelf kunnen omschrijven als een altijd enthousiaste vrolijke (jonge)dame met een goede dosis humor :-).

Al van kleins af aan heb ik een passie voor alles wat te maken heeft met make-up. Wat begon met een set lipgloss voor Sinterklaas werd in mijn tienerjaren een jaarlijks abonnement op ELLE. Een grote interesse evolueerde in een passie waarin ik me volop wou ontplooien. In 2021 besloot ik een opleiding te volgen bij de Beauty & Medical Academy van Lesley-Ann Poppe, waar de wondere wereld van Make-up & Beauty voor me openging. De beste features van iemand naar boven laten komen en doen stralen is een kunst die ik enorm graag uitoefen.

Stiekem heb ik ook altijd al een voorkeur gehad voor de speciale dingen die zeker niet alledaags zijn. De mensen die mij al langer kennen weten dat ik de ene dag met lange blonde lokken en een kleedje binnen stap en de volgende dag met een korte bruine bob en een gescheurde zwarte jeans. Lang leve het geduld van mijn kapper en mijn wederhelft :-)

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn werk en kijk enorm uit naar onze samenwerking!

WHAT’S IN A NAME?

In Your Face is ontstaan door mijn passie voor rode lippenstift. Hoor je Marco Borsato – “vandaag is rood” al zingen? Ha, sorry! (voor de hele dag in je hoofd?).
Ik voeg dagelijks een gepaste rode/roze/nude lippenstift toe aan mijn outfit. Waarom zou je kunnen denken? Een zware nacht gehad? Geen zin in al die lagen mascara? De juiste kleur lippenstift leidt de aandacht af van dat ene puistje of die donkere kringen onder de ogen.

Een perfect afleidingsmanoeuvre voor je imperfectie(s). Want hey, niemand ziet er ’s ochtends perfect uit in de spiegel, toch?!

Logo In Your Face BE